Anchetatorii au gasit primele parti din trupurile celor doua romance ucise la Albaredo d’Adige
Sursa: L'Arena.it

Anchetatorii au gasit primele parti din trupurile celor doua romance ucise la Albaredo d’Adige

Lasarea serii a adus si o noutate in ancheta uciderii Mirelei Balan si a fiicei sale Larisa. Anchetatorii au gasit sub un pod cateva resturi din trupurile celor doua. Intre timp, au iesit la iveala si cateva amanunte din interogatoriul la care a fost supus principalul suspecat, Andrei Filip, fiul badantei.

Chiar inainte de lasarea serii, anchetatorii au gasit primele parti din corpurile celor doua romance ucise la Albaredo d’Adige, in provincia Verona. Este vorba despre o mana si un picior, care au ramas practic incastrate intr-un pilon de ciment al unui pod din zona. Din pacate, insa, oamenii legii au intrerupt cautarile la lasarea intunericului, urmand a le relua maine dimineata.

Sursa:L'Arena.it
Sursa:L’Arena.it

Carabinerii au dezvaluit si cateva detalii din interogatoriul la care a fost supus Andrei Filip, fiul Mirelei Balan. Desi acesta a fost supus unui tir de intrebari care s-a lungit pe durata a mai multe ore, singurele lucruri pe care tanarul de 20 de ani le-a cerut au fost o tigara si sa mearga la toaleta. Potrivit site-lui L’Arena.it, dupa ore bune de presiune si intrebari repetate, Andrei ar fi inceput sa se incurce in raspunsuri. Intr-un final ar fi cedat psihic si ar fi recunoscut ca si-a ucis mama si sora vitrega. Anchetatorii sustin ca sunt socati de seninatatea cu care individul si-a recunoscut abominabila fapta, parand sa nu regrete dubla crima comisa. Se pare ca acesta a povestit ulterior tot ceea ce s-a intamplat, cu lux de amanunte, uimind anchetatorii care au precizat ca li se parea ca Andrei povesteste un film sau faptele unei alte persoane, nicidecum ceea ce a putut el sa faca. Astfel, carabinierii au aflat ca prima data tanarul si-ar fi ucis mama, martora fiind micuta Larisa. Atunci a decis sa isi omoare cu sange rece si sora vitrega, pentru a nu exista martori. Mai apoi, speriat de ceea ce a facut, a transat cele doua trupuri neinsufletite si le-a indesat in cativa saci pe care i-a aruncat in Adige. S-ar fi intors in casa si ar fi curatat totul pentru a nu lasa urme de sange. Deocamdata, nu este cunoscut mobilul crimei, insa oamenii legii sunt convinsi ca Andrei va confesa totul.
Tot azi, fiica cea mare a Mirelei a postat pe o retea de socializare o fotografie cu mama si sora sa. Comentariul sau este dureros: „Dumnezeu sa va ierte. Am pierdut fintele cele mai dragi mie, toata familia mea”. Si noi ii transmitem Oanei Filip Sincere Condoleante!
Va reamintim ca Mirela Balan si fiica sa, Larisa, au fost declarate disparute sambata, 13 februarie.

Vom reveni cu amanunte!

Redactia MomentoZero

Părerea ta despre acest subiect: