Doua incidente in coloana oficiala a lui Hollande: Accident de masina si agent SPP cazut de pe motocicleta

Doua incidente in coloana oficiala a lui Hollande: Accident de masina si agent SPP cazut de pe motocicleta

Doua incidente au avut loc, marti dimineata, in coloana oficiala care il insotea pe presedintele Frantei, Francois Hollande, catre Parcul Carol din Capitala.

Mai intai, un politist aflat pe motocicleta a intrat intr-o masina din fata sa. Motociclistul a spus ca nu a putut frana la timp, din cauza carosabilului umed.

Al doilea incident, cel in care un agent SPP a cazut de pe motocicleta, s-a produs tot din cauza faptului ca soseaua era umeda, a relatat Digi 24, adaugand ca de dimineata prin zona au trecut mai multe autoutilitare care au stropit asfaltul. Agentul a povestit ca a alunecat cu motocicleta din cauza ca era ud pe jos, apoi a cazut. Niciunul dintre cei doi agenti implicati in accidente nu au fost raniti.

Coloana oficiala a lui Francois Hollande a ajuns in jurul orei 9:00 in Parcul Carol, unde seful statului francez a depus o coroana de flori la Monumentul Soldatului Necunoscut.

Hollande a stat acolo timp de cateva minute, dupa care a plecat spre Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele roman Klaus Iohannis. Intalnirea dintre cei doi era programata la ora 9:00, insa Hollande nu a ajuns la timp.

Urmeaza ca cei doi sefi de stat sa mearga impreuna la centrul de cercetare de la Magurele, dupa care Francois Hollande se va intalni si cu premierul Dacian Ciolos si va merge la inaugurarea fabricii de elicoptere Airbus de la Ghimbav.

Aberatia zilei: Traiasca Republica Socialista Romania! Asfaltare de urgenta pentru vizita lui Hollande

Iata programul complet al vizitei presedintelui Hollande in Romania.

(Sursa: Ziare.com)

Părerea ta despre acest subiect:

Leave a Comment