Fiul Mirelei este principalul suspect in cazul disparitiei celor doua romance: Ar fi recunoscut ca le-a ucis cu sange rece

Fiul Mirelei este principalul suspect in cazul disparitiei celor doua romance: Ar fi recunoscut ca le-a ucis cu sange rece

Intorsatura tragica in cazul disparitiei celor doua romance de la Albaredo d’Adige. Oamenii legii sustin ca este vorba de fapt despre un omor, pus la cale si executat cu sange rece chiar de catre fiul Mirelei Balan. Trupurile celor doua romance nu au fost inca gasite.

Noaptea trecuta se pare ca Andrei Filip ar fi recunoscut ca si-ar fi ucis atat mama cat si sora. Dupa mai bine de cateva ore de interogatoriu, in care tanarul s-a contrazis de cateva ori, se pare ca a cedat si a recunoscut carnagiul. Potrivit site-ului L’Arena, Andrei Filip si-a omorat mai intai mama si apoi a ucis-o si pe Larisa, sora sa, deorece vazuse totul. Apoi, cu sange rece si un calm greu de imaginat, ar fi taiat trupurile celor doua in mai multe bucati pentru a le indesa in cativa saci. Urmatorul pas a fost acela de a arunca sacii in riul Adige. Mai apoi, a curatat locul crimei si ar fi fugit in Romania. Acolo a fost gasit de catre anchetatori.
La aceste ore, carabinierii cauta in riul Adige trupurile celor doua. Andrei Filip va fi prezentat procurorilor care vor decide, cel mai probabil, arestarea sa. Pentru oribila fapta, tanarul roman risca ani buni de puscarie.

Redactia MomentoZero

Părerea ta despre acest subiect: