Romanii ies joi in strada, dupa anuntul PSD ca desfiinteaza Pilonul II de pensii: Nu va mai suport!

Romanii ies joi in strada, dupa anuntul PSD ca desfiinteaza Pilonul II de pensii: Nu va mai suport!

Numerosi romani se pregatesc sa iasa in strada joi seara pentru a protesta dupa ce ministrul propus al Finantelor, Ionut Misa, a declarat ca pilonul II de pensii se va desfiinta, iar contribuabilii vor avea posibilitatea sa migreze la Pilonul I sau III.

Retelele de socializare s-au umplut de mesajele oamenilor care isi striga nemultumirea si care anunta ca joi seara vor merge in Piata Victoriei pentru a protesta.

In acest sens, grupul Coruptia Ucide a organizat protestul „Nu va mai suport! Hotia si minciuna=program de guvernare”, care va incepe la ora 19:30 in Piata Victoriei.

„Noi muncim cinstit pentru banii nostri. Platim taxe si impozite, contributii pentru sanatate si pentru pensii, dar de 27 de ani nu primim mai nimic la schimb.

De peste 6 luni, guvernantii nu au facut altceva decat sa incerce sa legifereze hotia. Cu OUG 13, apoi prin Legea Gratierii in Parlament, cel mai recent, cu complicitatea CCR si a Ministerul Justitiei, pentru impunerea unui prag la abuzul in serviciu.

Astazi, duc mai departe hotia, prin modificari ale programului de guvernare, noi taxe si impozite, precum si prin furtul din fondul de pensii (Pilonul II) „, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii indeamna oamenii sa iasa in strada, exact asa cum au facut in iarna.

„Lor nu le pasa daca ne baga-n faliment – au mai multi bani decat vom castiga noi cinstit vreodata.Ei fura si noi platim. II MAI LASAM?

Vino diseara la locul stiut: Piata Victoriei, de la 19:30.

Am fost uniti si-am aratat lumii ca se poate, chiar in ger si intuneric. Acum e cald si lumina – hai sa le strigam impreuna NU VA MAI SUPORT!”, se incheie mesajul.

Amintim ca si pentru duminica este organizat un protest, urmat de un mars in Capitala

(Sursa:Ziare.com)

Părerea ta despre acest subiect:

Leave a Comment